Igrice

igrice

Igrice su prilagođene za sve uzraste kako za mališane tako i za odrasle ljude, svi mi koji volimo igrice raznog tipa. Od malih zaraznih igrica pa sve do ozbiljnijih edukativnih, sportskih, ratnih, misaonih brzih igrica. Za mališane tu su igrice kreativnog tipa, sastaviti, sklopiti, pronaći, našminkati, za maštovite i kreativne. Za odrasle tu su misaone i brze igrice.

Alfa sila

Crtanje po tabli igrica

Soliteri igrica

Odbrana košnice

Reli sa džipovima

Ledene kocke slagalica

Srećne pčelice

Spoj balone iste boje

Astronaut igrica

Džepni nindža

Berba bodova igrica

Drift trke brodova na moru

Odbrani se

Zabava na motoru

Turbo Hrčak

Igrajte protiv svojih prijatelja, videćete ko je bolji u kojim oblastima. Tako isto možete se igrati ratova, ko će osvojiti bolju i veću teritoriju. Ko voli brzu voznju, tu su poznate marke brzih automobila, stanite na cilj i budite najbrži, vidite koji vam automobili najviše leži. Takođe, za obožavaoce motora, razne motorne igrice, trkačke, preskakanje preko prepreka, kao i vožnje u buretu. Za ljubitelje fudbala tu su igrice fudbala, odaberite vašu poznatu zvezdu i igrajte kao on. Ova igrica je mnogo zanimljivija kada se igra u društvu, budite protivnici i odmerite snage kako bi se videlo ko je bolji fudbaler.

Ko voli strategije tu su razne strategijske igrice u kojima je potrebno biti što kreativniji. Za mališane tu su poznati crtani junaci, prelazite nivoe, sakupite što više poena, prelazite razne prepreke. Budite crtani junaci i odmerite snage. Za one koje vole borbe i borilačke veštine, tu je mnoštvo kung-fu borilačkih ighrica kao što je Street Fighter i Mortal Kombat sa starih arkadnih aparata koje ste voleli da igrate kao deca.

igrice za decu

Igrice

Za naše male klinceze tu su sve moguće princeze, obucite vaše princeze po slobodnoj volji da vam budu najlepše od svih. Tu su i Hello Kitty igrice za naše male devojčice koje obožavaju našu Hello Kitty macu. Kao i naše Barbi i Bratz lutke, igrajte se sa poznatim barbikama i uživajte u raznolikim vrstama ovih igrica pustite mašti na volju i budite najkreativniji. Obavezno igrajte naše najpopularnije crtane junake kao što su Sunđer Bob, Tom i Džeri i još mnoštvo crtanih junaka, oprobajte se u ovim igricama sa raznim sadržajima. Oprobajte se u raznim specijalitetima kuhinje za sve naše ljubitelje kuvanja, spremajte razna slatka i slana jela i budite odlični kuvari, zarazne igrice za sve, od malih do velikih kuvara.

Tu su i razne Puzze igrice, sklapajte od manje kompleksnih do onih najkompleksnijih slika I sličica. Ljubitelji tenisa, igrajte sportskim duhom protiv najpoznatijih tenisera sveta, a tako isto možete igrati i protiv svojih prijatelja, pa neka bolji pobedi. Odigrajte male i velike zombi igrice jako popularne i veoma zanimljive za sve, sigurni smo da će vam se dopasti ove igrice preuzete sa sajta igrice.org, igrajući protiv zombija kojih je sve više. Igrajte najpopularnije Angry birds igrice prelazeći iz lakših u teže nivoe, u svemiru i raznim drugim mestima, ubijajte što više prasića jednim udarcem, jako zabavne i zarazne igrice. Tu su I najpoznatije igrice Super Mario koje svi znate, pređite sve nivoe kako bi bili najbolji i prvi prelazeći preko raznih prepreka i dostići do cilja koji nimalo nije lak. Uživajte u svim igricama raznih vrsta za svačiji ukus.