Najbolje PS3 igre u 2013

PS3 je kao dobro vino, postaje sve bolji sa godinama, tako da nije iznenađenje što već imamo 10 kvalitetnih naslova za našu listu najboljih PS3 igrica 2013. U pitanju je lista eksluzivnih igrica i nekih besplatnih. PSN (Playstation mreža) je postala popularna kod mnogih igrica. 2013 je bila veoma dobra godina za PS3 i sigurno će pružiti dosta dobrih naslova sa kojima će ova konzola otići u penziju.

najbolje ps3 igrice 2013

Sa nekoliko eskluzivnih igrica i nekoliko najvećih igrica ove godine objavljenih za PS3, ovo je lista koju vredi pogledati. Ovo je po našem mišljenju lista najboljih igrica za Playstation 3 u 2013 i ukoliko izađe neki novi naslov vredan pomena, lista će biti dopunjena.

10. Tomb Raider: The rebirth and origin story of Lara Croft

Tomb Raider PS3
Tomb Raider predstavlja najuspešniji serijal igrica u trećem licu akciono avanturističkih igrica. Priča Lare Croft je jedna koju nećete skoro zaboraviti. Pratite njen napredak od žrtve do jakog avanturiste koju znate i volite u ovom nastavku. Priča i tenzija ove igrice će vas držati u neizvesnosti do samog kraja. Dobro došla nazad Lara Croft!

9. Dead Space 3

Dead Space 3 PS3
Dead Space 3 je napravio odvažni zaokret istražujući alternativni univerzum. Ova igrica nas je iznenadila i prepala. Priča Isaac Clarka je postala postala još zanimljivija i interesantnija dok on ide iz jednog horora u drugi. Dead Space 3 je preispitao ono što mislim da Dead Space igrica treba da bude i dao nam je novu perspektivu na ceo serijal. U pitanju je spektakularan pogled na preživljavanje horora, akcionu avanturu i socijalne komentare spojene u jedno. Igrica koju definitivno treba odigrati ove godine!

8. Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance
Kada neko kaže Metal Gear, mi normalno pomislimo na šunjanje po kutiji, neprekidne akcije. Metal Gear Rising: Revengeance baca sva prethodna znanja o Metal Gearu u zaborav. Raiden nema vremena da bude neprimetan i preferira da uleti u sred akcije, vrteći mač, dok problem ne bude rešen. Sa svojim vernim pratiocem psom robotom, Raiden lako postaje jedan od najinteresantnijih i najzanimljivijih likova koje pamtimo. Igranje je pojednostavljeno i čak će i ljudi koji prvi put igraju Metal Gear bez problema savladati seckanjem mačem.

7. DMC: Devil May Cry

DMC: Devil May Cry
2013 je izgleda godina robota. Devil May Cry je trebala osveženje i ovaj novi pogled na franšizu je dobrodošlo iskustvo, kako nam ne bi dosadilo jedno te isto. Imamo Dantea sa novom frizurom i sa novim stavom, ali sa istim šarmom. Sistem borbe je vrhunski i tačno ono što treba da očekujete od franšize koje je takoreći izmislila borbu iz gledanja. DMC je kratka ali zarazna igrica koja će vam pružiti dosta zabave i zbog toga se našla na ovoj listi najboljih igrica za Sony 3.

6. Remember Me

Remember Me
Memorija je čudna stvar. Da li ćete zaboraviti igricu ili ne zavisi od toga koliko je unikatna i zabavna. Remember Me je toliko unikatna i zabavna da će vam se zauvek urezati u pamćenje. Prizor Neo-Pariza, sa svojim futurističkim izgledom je prizor za pamćenje. Neverovatna priča sa temom memorije čine je jednom od najboljih igrica. Ukoliko ste zapamtili bilo koju igricu ove godine, to treba da bude ova.

5. Guacamelee!

Guacamelee!
Guacamole? Ne, Guacamelee! Ova 2D igrica u prebij ih sve fazonu je prava stvar za PSN. Guacamelee je jedna od igrica uz koje ćete najviše uživati kada ih skinete na vaš PS3. Umetničke slike izgledaju spektakularno na televizorima velike rezolucij, a kontrole će vam izazvati nostalgiju ka detinjstvu i svim popodnevima provedenim ispred Sege i Nitenda. Ovo je svež pokušaj na stari recept za igrice i ubola je metu po sredini. Jedino što nam se posle nje jede tortilja čips.

4. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch je ono što RPG fanovi čekaju za PS3. Pored neverovatnih scena animiranih od strane legendarnog Ghibli Studija, srceparajuća priča o smrti i pokajanju će privoleti čak i najzagriženijeg Call of Duty igrača. Imate priliku da istražujete prelepe svetove naseljene neverovatnim stvorenjima, ljudima i čudovištima. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch nudi previše stvari da bi to stalu u par rečenica. Probajte da je igrate i verujte mi da, kada je završite za godinu dana, da ćete je obožavati!

3. Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien

Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien
Besplatna igrica, a pritom se našla poprilično visoko na listi. Ne treba da budete iznenađeni. Ova igrica je jedna od najšarmantnijih, blesavih i zabavnih stvari koje možete igrati na PS3. Sa mnoštvom nivoa i pokreta koji vas provode kroz svaki od njih, ova igrica će omogućiti da vam nikada nije dosadno. Kao i original, takođe poseduje nekoliko retro nivoa za zadovoljstvo nostalgičara. Ko bi rekao da je trčanje dok sedite na kauču toliko zabavno?

2. Bioshock Infinite

Bioshock Infinite
Tim u Irrational Gamesu su uradili nešto izuzetno posebno! Napravili su univerzalnu igricu za ovu generaciju. Bioshock Infinite hrabro obuhvata mnoge teme, kao što su ljubav, gubitak, korumpcija, religija i rasizam, samim tim je digao ovu igricu na sasvim novi nivo. Ona radi sve ovo i pored toga čini igrivost veoma vrhunskom.nKontrole su zabavne, a akcija i zaplet se smenjuju u klipovima. Svet Kolumbije je prelep koliko i strašan. Bioshock Infinite je igrica koja treba da se igra i u njoj uživa svako ko je spreman da proširi svoje horizonte do neba. Bioshock Infinite definitivno je zaslužila svoje mesto na našoj listi najboljih igrica za PS3 u 2013.

1. The Last of Us

The Last of Us
PS3 ima eskluzivu koja će oduvati iz čarapa sve one koji je probaju. The Last of Us je igrica koju obavezno morate igrati. To je kulminacija svih godina rada Uncharted Gamesa i Naughty Doga, koja je kreirala nešto što osvetljava sve što su naučili, kao i kako da ukombinuju odličnu priču sa zanimljivim igračkim iskustvom. Ovo je prva od nove vrste igrica nove generacije, ali je stigla prerano. Avanture Joela i Ellie će ostati sa vama dugo pošto završite igricu.