Luigi pogled smrti: vi uživate u Mario Kart 8?

Luigi pogled smrti: vi uživate u Mario Kart 8?
Nova oružja, nove kurseve, na kraju-of-rase ističe i ledeno hladan Luigi. Kako se nalazite Mario Kart 8?
Mario kart 8 je u Velikoj Britaniji za sada već nekoliko nedelja, što je dovelo do velikog povećanja prodaje za Vii U konzolu. To je čak video rođenje svog sopstvenog meme: na Luigi smrti pogled, proslavu ledeno hladnog reakcije manje slavljen Mario brata u administraciji ljuske na bazi pravde.
Provela sam vikend se u koštac sa najnovijim Mario Kart ponavljanja, sunčano vreme je zaobišao u korist nemilosrdnom akcije četiri igrača.

Rani utisci su pozitivni. U kartinzi drive, klizanje i slajd kao san, a kao što je naša pregled ističe, novi oružja su zadovoljavajući dodatak. A tu su i male prijatne tueaks koji čine logično: ako mnogo efikasnije poniranje sa kursa u slatkoj klisuru, Lakitu vas vraća na stazu nego ranije, pover up kutije pojaviti dodir brže, a sada postoji sredstvo borbe protiv plavi omotač. Najzad.
I, kao što je Luiđi smrt Stare ukazuje, na kraju-of-trke Highlights (koje možete menjati i uploadati na IouTube) su apsolutni radost. Skoro smo uživali gledajući svaki hit, u slavnoj visoke rezolucije slov-mo, koliko smo uživali igrajući samu igru.

Kao što su mnogi pomenuto, jedini bauk je borba mod, koji sada odvija na standardnih kurseva nego gotovih areni, a ovo je pravi korak unazad. “Ne mogu da nađem nikoga,” a “to je uzimanje dobi, zar ne?” su standardne reakcije kada smo ga probali.

Sada je gotovo za tebe. Kako se nalazite Mario Kart 8? Da li je to najbolji, ili da li još uvek bora za SNES ili Cube verzije potcenjena igru? Podelite svoje misli – i linkove na svojim ubica video, ako ste napravili bilo – u temi ispod.