Kako je Jann Mardenborough prešao na Gran Turismo PlayStation trke

Kako je Jann Mardenborough prešao na Gran Turismo PlayStation trke

Vozač trka Jann Mardenborough priča o tome kako igra Gran Turismo je pokretanje jastučić za svoje karijere

Ann Mardenborough pobedio konkurenciju Nissan GT Academi PSP u 2011. godini, zarađuje priliku da učestvuju u profesionalnom trkama. Podržan od strane Nissan, on je od tada takmičio intenzivno u trkama sportskih automobila i završio jednu sezonu u pojedinačnim seaters; On je završio sa klase podijumu na Le Man 24 sata, kao i drugoplasirani u Toiota Racing Series na Novom Zelandu.

Kao deo programa za razvoj vozača na Infiniti Red Bull Racing, on će voziti za Arden International u ovogodišnjem GP3 prvenstva – jedan od najvažnijih napojnog serije za Formulu jedan.

Počeo sam igranje kada sam imala sedam godina

Igranje Gran Turismo na originalnom PlaiStation, zapravo samo trke igre, igrao sam poneku pucanje igra tu i tamo, ali većina je trke, uvek sam imao strast za Gran Turismo i da voze automobile verovatno nikada ne bih, ikad, vozim.

Za moje A-nivoa sam dizajnirala Gaming kapsulu da se takmiče u

Napravio sam ga od MDF drveta i kupio sebi točka veslo sa nekim novcem sam spasio, a onda sam bio odsutan. Oko godinu dana kasnije HD Akademija je okrugla, a mi služio dobro.

Vinning HD Akademija je najbolji trenutak u mom životu

Znao sam da je moj život će se promeniti masovno. Nakon toga, prvi put sam vozio brzo GT automobila, brz puta auto, to je prilično kul trenutak – da bude pušten okrugli Silverstone u 500-konjskih snaga Nissan GT-R je bio prilično lud za 19-godišnji .

Prelaz iz videoigara u stvarnom životu vožnje nije bilo tako teško

Kontrole i fizika motori u igrama ovih dana su ludi, oni uzimaju iz stvarnog života podatke iz automobila, a zatim ih staviti u kodu, tako da je način na koji tereni auto i kočnice i ulaz upravljača funkcioniše veoma dobro u trkačke igre.

Naravno da osetite G-Force koju ne u igri, ali ti si tako čvrsto privezan u sedište, da to nije baš neki problem.

Ljudi misle da igranje je samo šetati

Ali zapravo može biti nešto što je fantastično i, iako je sve bilo vrlo, vrlo brzo, to je neverovatno kul situacija da se pronađu u.

Na neki način, ja na neki način živi od svog djetinjstva san, tako da je vrlo ispunjavanju da igranje je ono što je dozvoljeno da to uradim.

Bilo bi apsolutni vrhunac za mene da dostigne F1

Ali ja se koncentrišem ove godine na GP3 i da će pokušati da razvije i unapredi. Program razvoja Upravljački program Infiniti Red Bull znači da mogu da koriste svoje simulatora obučiti da mogu doći na stazi nikad nisam vozio u i može biti od tempa u treningu prvog.

Mnogi su napravili skok u vrhu ovog sporta iz GP3, pa lepo je znati da sam u ispravnom prvenstvu, i sa velikim timom, kao, ja sam u velikoj poziciji da dobije loptu rolling.

GP3-sezona počinje u Španiji 9. maja, Ski su televising sve rase